Preloader
Title Image

Private

Suntem partenerii vostri de nădejde pentru evenimentele voastre private

Nimic nu se compară cu un eveniment pregătit până în cele mai mici detalii. Indiferent că vorbim de zilele de naștere, nuntă, aniversări de nume sau de nuntă, botezuri și alte evenimente de familie, vă stăm la dispoziție cu cele mai minunate bunătăți de ciocolată.

Împreună cu voi, ținând cont de tematica aleasă, dar și de preferințele oaspeților vostri, pregătim cele mai bune deserturi din ciocolată.

De la bomboane pictate manual, trufe în combinații îndrăznețe și praline fine și elegante, la tarte semnătura Muri, mouse-uri de ciocolată, cupe a la carte si altele, la noi veți găsi o gamă variată de specialități din ciocolată cu care să vă surprindeți oaspeții și să le încântați simțurile.

În plus, vă garantăm că ciocolata si toate ingredientele pe care le folosim sunt fără aditivi artificiali. Fiecare preparat al nostru, fie că vorbim de o tabletă de ciocolată sau cupe a la carte, are arome pure, natural, fără gusturi sau arome sintetice.

Ați stabilit deja data următorului vostru eveniment privat? Perfect! Haideți să alegem si deserturile pe care invitații le așteaptă cu nerăbdare!

ALEGE SĂ ORGANIZEZI EVENIMENTUL TĂU ALĂTURI DE NOI

Lasă mai jos datele tale de contact și un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp!

Prin folosirea acestui site și transmiterea mesajelor prin intermediul formularelor de contact sunteți de acord cu regulile de utilizare a datelor cu caracter confidențial enunțate în POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI A DATELE PERSONALE
× Info & Comenzi