Preloader

MARCA INREGISTRATA MURI CHOCOLATIER

Ne mandrim ca Muri Chocolatier este marca inregistrata. Am facut inca un pas important in pozitionarea brandului nostru pe piata de productie a ciocolatei artizanale din Romania.

Marca este cel mai important simbol comercial al unui brand și primul cu care publicul intră în contact, indiferent că este vorba despre logo, ambalaj sau produsele realizate. Inregistrarea marcii adesea demonstreaza dedicare in domeniu, pasiune, profesionalism si seriozitate. Este un instrument de comunicare puternic, este independent, cu forță persuasivă și autonom din punct de vedere al succesului. Marca se aplică brandurilor, deci bunurilor intangibile, iar înregistrarea sa este unul dintre cele mai importante procese desfășurate în cadrul unei companii.

Muri Chocolatier este un mic atelier de productie ciocolata artizanala, in cantitate limitata. Toate produsele noastre sunt create exclusiv manual, din materiale premium,  fiind un proces migalos, reusim sa realizam o cantitate foarte limitata de produse. Toate aceste conditii de realizare a produselor se reflecta in valoarea produsului finit.

 

 

× Info & Comenzi