Preloader

POLITICA  DE CONFIDENTIALITATE SI DATELE PERSONALE

POLITICA  DE CONFIDENTIALITATE SI DATELE PERSONALE

Va informam si va garantam ca toate datele furnizate de dumneavoastra ca si Utilizator/Client al siteului murichocolatier.ro vor fi prelucrate numai in scopul oferirii, in conditii cat mai optime, a serviciilor asociate siteului.  

Ce date cu caracter personal colectam?

In general, SC MURICHOCOLATIER SRL colecteaza date cu caracter personal pe care dumneavoastra le furnizati in momentul accesarii siteului nostru sau cele pe care le colectam automat in momentul navigarii pe siteul murichocolatier.ro

Atunci cand utilizati siteul nostru pentru informarea asupra serviciilor si produselor noastre, un numar de cookieuri sunt utilizate de noi si de terte parti pentru a permite functionarea corespunzatoare a siteului, dar si pentru a colecta informatii despre utilizatorii nostri.

Datele cu caracter personal pe care le colectam includ:

 

 • Nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa unde vom livra comanda etc.).
 • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul în care dvs. si dispozitivul interacționați cu produsele listate pe murichocolatier.ro
 • Date despre caracteristicile pe care le utilizați si paginile web pe care le vizitați.
 • Date despre dispozitivul si rețeaua pe care le utilizați pentru a va conecta la produsele noastre. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

 

Care este scopul colectarii acestor date?

Datele transmise de dumneavoastra – in momentul completarii formularului de retur, a formularului de contact, la abonarea la newsletter, la comunicarea cu noi prin email, social media etc., vor fi folosite de catre murichocolatier.ro pentru:

 • A stabili o legatura cu dumneavoastra;
 • Comunicarea cu dumneavoastra, in scop de marketing, prin e-mail, SMS sau orice varianta electronica;
 • Preluarea comenzilor;
 • Participarea la diverse concursuri si promotii;
 • Transmiterea de diverse materiale promotionale si de marketing si de oferte;
 • In scopul imbunatatirii produselor si serviciilor noastre;
 • A realiza statistici despre utilizatorii serviciilor si produselor noastre.

Accesarea de catre dvs. a siteului murichocolatier.ro se supune termenilor si condițiilor din Politica de confidențialitate si legislației în vigoare. Prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal se va limita la ceea ce este necesar în legatura cu scopurile menționate mai sus. Vom folosi si prelucra datele dvs cu caracter personal, numai cu acordul dumneavoastra, si doar in scopurile mai sus mentionate.

Cat timp pastram datetele dvs. Cu caracter personal?

Datele dvs. Cu caracter personal vor fi stocate pe servere securizate pentru ca ne dorim pastrarea in siguranta a acestora. Vom pastra datele dvs. atata timp cat va fi necesar oentru a satisface scopul pentru care au fost oferite de dumneavoastra. Daca v-ati dat consimtamantul pentru abonarea la newsletter, atunci le vom stoca pana in momentul in care veti opta pentru dezabonarea de la acesta. De aceea vom pastra datele dvs. o perioada rezonabila de timp, atat timp cat ele justifica o buna colaborare si interactiune cu noi, daca ati optat pentru asta.

In anumite situatii, putem avea cerinte legale care ne obliga sa pastram anumite informatii cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp.

Cum protejam datele dvs. cu caracter personal?

Pentru a proteja datele dvs. de pierdere, modificare, alterare, utilizare incorecta sau frauduloasa folosim standarde de securitate tehnice si tehnologii de protejare a acestora. Luam masurile necesare de limitare a accesului la datele dv. numai la personalul nostru si in scopurile mentionate in Politica de Confidentialitate.

Ne asiguram prin contract ca orice terta care prelucreaza datele dvs. cu caracter personal asigura in mod legal si corespunzator integritate si confidentialitate lor si indeplinete toate conditiile enuntate in aceasta politica.

Drepturile dumneavoastra privind datele personale

Aveti urmatoarele drepturi:

 • Sa obtineti o copie a acestora si sa fiti instiintati de bazele de date care vi le prelucreaza;
 • Sa le modificati  sau sa le corectati atunci cand considerati ca sunt incomplete sau s-au modificat;
 • Sa stergeti datele dvs. cu caracter personal atunci cand considerati ca nu mai sunt necesare in scopul in care au fost colectate initial;
 • Sa aveti constant acces la ele.
× Info & Comenzi