Preloader
Title Image

CORPORATE

Dacă este vorba de o petrecere la birou, o inaugurare, o masă festivă sau pur și simplu un Happy Friday aveți posibilitatea să vă arătați aprecierea față de angajați, parteneri și clienți cu cadouri inedite și delicioase semnate Muri – Exquisite Artisan Chocolatier. Specialitățile noastre de ciocolată sunt realizate manual, în loturi mici pentru a crea un echilibru perfect între aromă, textură și prezentare.

Cum altfel să vă arătați aprecierea față de partenerii, colaboratorii sau angajații dumneavoastră, dacă nu oferindu-le un cadou dulce, care să le desfete simțurile! Împreună vom pregăti cele mai dulci cadouri, care vor impresiona prin modul de prezentare, dar mai ales prin gustul unic al ciocolatei și combinațiile perfecte.

Aflați aici mai multe despre produsele noastre din ciocolată. Pentru a vă surprinde partenerii, colegii sau colaboratorii cu cadouri alese cu grijă, vă recomandăm gama noastra PREMIUM: cutii cu diverse sortimente de ciocolată, mărturii și cadouri corporate, și nu în ultimul rând colecția noastră de Crăciun.

Indiferent că este vorba de un eveniment corporate, o petrecere cu partenerii de afaceri, o conferință sau alt eveniment business, veți lăsa o impresie plăcută folosindu-vă cele 5 simțuri, iar pentru noi va fi o plăcere să vă avem ca parteneri.

ALEGE SĂ ORGANIZEZI EVENIMENTUL TĂU CORPORATE CU NOI

Lasă mai jos datele tale de contact și un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp!

Prin folosirea acestui site și transmiterea mesajelor prin intermediul formularelor de contact sunteți de acord cu regulile de utilizare a datelor cu caracter confidențial enunțate în POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI A DATELE PERSONALE
× Info & Comenzi